Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar Hälsa & motion

Onsdagar och blickar framåt.

För varje dag som går kommer jag närmare och närmare sommarlovet. Ser så mycket framemot den ledigheten, det känns långt framåt men ändå så nära och efterlängtat. Snart tänker kroppen, snart ropar kroppen. Ledighet kan verkligen så här på vårtiden locka något extremt.

Det står jobb på schemat och sedan ska jag ha möte med Dala ABC, är en del kring mitt mående i min ätstörning jag tänker lyfta och hoppas verkligen att det ska bli lite klarhet. Jag hoppas också att efter mötet blir det lite promenad, behöver verkligen det där med att röra på mig. Känner mig så mycket piggare efter en promenad!

12 Comments

  1. Det kan jag längta efter, ett riktigt långt och härligt sommarlov som när man var barn. Fyra veckors semester är inte riktigt samma sak. Så jag förstår så väl att du längtar. Jag hoppas på ett bra möte med Dala ABC så du vet hur du kan jobba vidare. Hoppas också på att du får till en härlig promenad. Frisk luft gör underverk för humöret pch måendet.

  2. Ja milde tid så både kroppen och själen kan ropa efter sommarens ledighet när den närmar sig! Det jag minns var extra underbart med sommarloven var vetskapen att ingen ifrågasatte ledigheten, eller missunnade en att ha lovet. Många arbetsgivare ställer krav på att man i någon mån ska tjänstgöra på semestern, och blir besvärade eller tjuriga när man säger nej.
    Hoppas att du får den klarheten du behöver hos Dala ABC, och att det blir en uppiggande promenad efteråt?

  3. För varje dag som går. Blir det varmare & varmare i luften ?. Men idag var vinden lite kyligare än igår.
    Hoppas att mötet gick bra.
    Skönt med en promenad. Det gör måendet mycket bättre ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: