Om du känner mig vet du att jag är en My little pony människa. Därav så kändes det rimligt att använda Spikes uttryck från filmen. Jag har nämligen GALET ont i fötterna. Inte nog med det öppna skavsåret jag har även fått ett mindre på stortån. Kan någon förklara för mig varför det alltid är så att skavsår kommer på samma fot?! Det gör skitont och jag vill bara att skiten ska läka.

På tal om skiten så regnar det och imorgon ska det SNÖA igen. SNÖA efter sådana fantastiskt soliga dagar, bitterheten når inga gränser just nu. Kände mig aningen besviken och dessutom när man måste dra ut bilen för att åka till jobbet. Skitväder, och nu önskar jag vara att det ska bli riktig vår!

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Hatar också när jag själv får skavsår så förstår känslan. Ja här ska det också bli snö, jag vill ha sommar inte vinter igen! April väder i all ära men jag längtar tills det blir maj så man kanske kan vara säker att det är sommar snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: