Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad gör du sällan på måndagar?
 2. Vad händer ofta på tisdagar?
 3. Om du ska ha ”Lill-lördag”, vad gör du en onsdag?
 4. Vad är det bästa med torsdagar?
 5. Hur ser dagens fredag ut?

Vad gör du sällan på måndagar?
Saker för inkluderar hemmet. Oftast är jag så slut den dagen att jag inte orkar mer än att bara vara.

Vad händer ofta på tisdagar?
Inget speciellt, eller jo jag brukar tänka att: “Nu är det bara 1,5 arbetsdagar kvar till helg.

Om du ska ha ”Lill-lördag”, vad gör du en onsdag?
Oj ingenting. Tråkigt svar men har liksom aldrig gjort något på lillördag.

Vad är det bästa med torsdagar?
Att helgen börjar!

Hur ser dagens fredag ut?
Vaknade hos Björn. Vi var nämligen till Krigsbyn mellan Sundsvall och Härnösand igår.

17 kommentarer

 1. I med det att jag inte jobbar så ser veckan annorlunda ut för mig.
  Jag tar dagen som den är och och uträttar ärenden, städar, PW promenad, tvättar, gör trädgårdssysslor, stöttar min man på jobbresor, på obestämda tider/ dagar. Däremellan blir det en lunch och kaffe utomhus.
  Trevlig helg!
  Kram
  Biggeros recently posted..Otoño vs Tor

 2. Är lika “tråkig” som du på onsdagar verkar det som. Men en sak tycker jag nog, nämligen att du ska de över ditt “arbetsliv”. Du verkar vara totalt “fed up” med tillvaron på ditt jobb och det är inte bra. Jag menar du har ju faktiskt minst 25 år kvar till pensionen så…
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 16 – ”Veckogöra”

 3. På måndagar gör inte heller jag så mycket försöker mest ta mig igenom dagen. Då jag oftast är trött på måndagar och är låg på energi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: