Igår åkte jag och Björn till Krigsbyn som ligger mellan Sundsvall och Härnösand. Vi hade nämligen sett en bil vi både ville ha. Så sagt som gjort så åkte vi alltså 32 mil och köpte en bil! Jag äger nu alltså en halv BMW och så min vanliga bruksbil Hyundai i20.

Resan dit var jättetrevlig och det var mysigast vacker där uppe. Jag känner en längtan till att semestra uppöver igen.

27 kommentarer

  1. Vad trevligt att äga en BMW tillsammans. Bara just att åka iväg så där känns ju som en utflykt. Minns när jag och Rickard letade bil, det roligaste var ju just tiden tillsammans och att få komma iväg. Jag har inte semestrat norröver sedan vi var i Idre 2012. Det är bra länge sedan nu ju. Sveriges natur är iallafall fantastisk.
    Hannas krypin recently posted..Att ha en ledig helg framför mig

  2. Alltid kul med något nytt 😊. Å ny bil är inte fel 😀.
    Oj! Det var en lång resa ni åkte för en bil 😅
    Vilken tur att ni hade en trevlig resa. Jag hoppas att ni kommer ditt upp i sommar 🤗

  3. Men så härligt med en bilshoppingtur…..just nu är jag inte så förtjust i bilar – har haft min på service och det blev dyrt men som delägare kan man ju dela även på den kostnaden….. en snygg bil fick ni köpt i alla fall

  4. Alltid kul med lite nytt, och gillar verkligen BMV. Ska jag ha en lite dyrare bil skulle jag nog stå mellan just BMV eller AUDI. Än så länge får min lilla KIA hänga med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: