Så fick jag se det LIVE hemifrån. Så känslosamt! Grät som bara den av den första nya: I still have faith in you. ABBA slutade två år innan jag föddes, men mamma har lyssnat på dem hela min uppväxt. Självklart blev det därför att som vuxen älska deras album och musik. Alla sånger man sjungit med i, och nu de är tillbaka! Jag får uppleva dem med ett låtsläpp! Alltså inte bara som musik som tidigare gjorts. Det är vackert och fint! Underbara ABBA!

Jag kommer så klart att köpa LP-skivan när den släpps. Sedan hade en dröm varit att få åka till London och se dem som avatarer. Men sådant kan man ju bara drömma om, att sett detta var helt underbart! Vilken upplevelse!

6 kommentarer

 1. Oh vad känslofullt att se ABBA, det är ju verkligen en grupp som alltid kommer att hålla och jag har alltid gillat dem med. DÅ kan man ju tänka sig hur ens föräldrar var tokfan av dem som faktiskt levde då de var som störst.
  Mirre recently posted..Borde tänkt annorlunda!

 2. Kul att ABBA har kommit tillbaka. Får se vad det blir av det. Ska bli kul att se. Mm det är helt otroligt att deras låtar fortfarande lever kvar fortfarande. Å att ”Mamma Mia” filmerna slog igenom så stort 😃🎶. Dem filmerna gör mig glad & få mig att må så bra 😃🥰

  Se dem som avatarer??

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Dagen efter vaccinet togs

 3. Visst är det häftigt med ett nytt album med ABBA. ABBA är kult över hela världen så är det bara. Å det är uppenbarligen still going strong. För de behöver ju verkligen inte fortsätta sjunga på grund av penningbrist om man säger så. Så himla coolt!
  BP recently posted..(Ingen) Tråktorsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: