Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Porslin

Mateus & en kopparfärgad sophink.

Vid det här laget vet de flesta av er att jag får presentkort på Åhléns lite då och då. Denna gång så blev det en djup tallrik från Mateus Bubbles och e kopparfärgad sophink. Jag har redan en på övervåningen men kände att det var skönt med en till på lilla toaletten nere. Alltid kul med nya saker till hemmet.

9 Comments

  1. Bubbles tallriken är läcker. Å den kopparfärgade papperskorgen passar perfekt till kaklet på gästtoaletten. Bra shoppat:-)

  2. Hur får du presentkort? Är det via poäng på medlemskapet??

    Jättefin djup tallrik & sophink ??.

    Jag är uppväxt med att inte ha sophink på toa. Men Kent hade det i sin lägenhet. Sen har vi fortsatt med det. Mycket bra måste jag säga. Även om det är en grej till att tänka på att slänga.

    Ta hand om dig❣️

  3. Jag ser att vi har likadan sophink på våra toaletter ?Jag köpte min på IKEA för några år sedan och är verkligen så nöjd. Men skulle nog behöva damma av den. Tycker damma är så tråkigt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: