Reklam

Ett väldoftande hår.

Inlägget är i reklam för StylingGuiden.

Bilden lånad från nätet.

För något år sedan så beställde jag för första gången schampo, inpackning och balsam från Ida Wargs serie. Jag blev såld direkt, det här kanske låter fjantigt att bli såld på Ida Warg schampo? Men det är alltså helt sant, det luktar för det första helt galet gott och sedan har mitt hår börjat må så mycket bättre. Det känns även fint att veta att det är veganskt och därmed inget som djur behövt fara illa kring för att jag ska tvätta håret. Men sedan är det också väldigt söta flaskor.

Själv har jag valt varianten med pump, jag älskar PUMP. Dels så får man upp önskad mängd mycket lättare, men sedan är det också skönt att slippa stå mot slutet och skaka i duschen när produkterna börjar ta slut. För mig är det viktigt att få bra priser när jag köper saker, speciellt när det är lite dyrare som Ida Wargs produkter faktiskt är. Därför har jag tagit mig för vana att alltid kolla upp vart bästa priset är och således få billigare kostnad men samtidigt en bra produkt. Någonstans tror jag väl inte att jag är ovanlig på det sättet, tror snarare att många gör så? Sedan vill man ju gärna läsa vad andra trycker om produkten innan det blir ett köp också. För mig är det i alla fall viktigt, jag ogillar skarpt att köpa en produkt och bli missnöjd.

Det där med att bli missnöjd tror jag nog många varit med om någon gång? Nog känns det lite extra att bli missnöjd över saker som kostat en en del pengar. Eller åtminstone tycker jag att det känns en del, och jag kan till och med medge att det stundtals blir en form av bitter erfarenhet eftersom det tar ett tag innan det blir bättre. Jag minns ett schampo som torkade ut mitt hår totalt för några år sedan, ett frisörschampo från ett känt märke. Aldrig har jag varit så irriterad som då. Pålurad ett dyrt schampo och balsam som var totalt värdelöst för mig.

Så som du märker är jag oerhört petig med produkter för håret. Jag tycker det är viktigt för mig att få vara det, sedan förstår jag att andra kanske inte bryr sig så mycket. Men för mig handlar håret om att få känna mig fin och fräsch. Då vill jag använda det bästa och just nu tycks mitt hår vara bäst kompatibelt med Ida Wargs hårvård.

4 Comments

  1. Det som är bra för en behöver inte passa alla heller. Därför är det svårt att ta råd av just andra då det kommer till schampoo tycker jag. Köper också dyrare schampoon, men i längden blir det inte så mycket dyrare då det är drygare också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: