Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Mitt hjärta bultar för Åhléns.

Inlägget är i reklam för OmdömesStälle.

Det är ingen hemlighet, jag älskar Åhléns. Ni har ju genom åren fått följa med mig när jag gjort inköp där och i mångt och mycket verkar jag kanske något så när besatt av stället. Därav kändes det extra bara när jag läste på OmdömesStälle om just denna underbara butik. Jag kan ärligt säga att en dröm skulle vara att ha någon form av jobb på Åhléns. Jag har nämligen så länge som det finns minnen för mig om butiker, älskar stunderna där.

Som barn och ungdom drog jag gärna på Åhléns i Mora. Där handlades det allt möjligt, men kanske främst cd-skivor. Sedan var jag till Stockholm och Åhléns City på diverse resor. Sedan flyttade jag till Falun, och här har jag köpt porslin, heminredning, kläder och ja i stort sätt allt. Utöver det så kollar jag flera gånger i veckan på deras webbutik. För utbudet på Åhléns är sådant att där finns precis allt jag vill ha och lite till.

Alla drömmer vi ju om olika saker, kanske verkar det skumt att som utbildad på avancerad nivå inom specialpedagog allra mest vilja jobba på Åhléns? Men jag tror mycket av saken handlar om att det skulle vara så roligt att stå och packa upp fint porslin, fixa med kläder och vara stolt över att här jobbar jag med något jag finner roligt. Ibland har jag till och med funderat på att kontakta Åhléns för att jobba åt dem bara för att prova. Men det verkar ju aningen märkligt att göra så, men samtidigt varför inte drömma om saker när man kan?

Så varför gillar jag då att hänga på Åhléns och näthandla? Ja förutom det jag tidigare skrivit med att de har i princip allt? Så är det också att butiken är trevlig. Är du dessutom som mig medlem, är det ju en stor fördel eftersom du samlar på dig poäng till en rabattcheck. Oftast så byter jag in den mot något porslin eftersom det är vad jag tycker allra bäst om. Just porslin och att få ha det fint hemma. Eftersom de har ett stort utbud med Rörstrand, Mumin och Mateus faller det sig naturligt för mig att handla därifrån. Den bästa webbshoppen enligt mig.

Att få känna den där glädjen i att få hem ett paket från Åhléns är ren och skär glädje för mig, och det kommer alltid finnas något just jag känner mig extra peppad på att handla därifrån.

6 Comments

  1. Åhléns har verkligen det mesta men hos oss går inte butikerna bra. Tror faktiskt att ett varuhus har fått stänga under pandemin men jag kan ha fel. Låter som spännande drömmar så varför inte!

  2. De där tallrikarna är superfina,
    Det har inte funnits Åhlens i närheten där jag bott, förutom i Borås, men de stängde förombyggnad och sen var jag aldrig där igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: