Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Alla Helgons dag. Tänder du ljus för kära som lämnat oss?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det blev att jag stannade kvar hos Björn idag. Men vi var till kyrkogården i Stora Skedvi samt Vika då Björns farfar, morfar och mormor ligger på de kyrkogårdarna.

Jag tänkte extra mycket på mormor igår. Det gör jag alltid vid kyrkogårdar. Även om hon ligger i Orsa är hon alltid med mig. Så vart jag än tänker på henne, även om jag inte tände ett ljus. Vet hon om att jag är och tänker på henne det är jag säker på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: