Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Har du någonsin badat i snön?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Som barn brukade jag vid den första snön slänga mig ner på gården där vi bodde och lägga som ett snötäcke över mig själv. Jag kunna att det ibland kom snö innanför både overallen eller jackan beroende på ålder. Numera skulle jag inte vilja bada i snön, vet dock att många börjat göra som rövarna på Ronja Rövardotter som springer ut och nakenbadar i snön, men det är jag alldeles för frusen för att ens tänka tanken att göra.

4 Comments

  1. Nope. Har nog inte badat i snö ens när jag var liten. Visst finns det många vinterbadare, men de måste vara födda till masochister;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: