Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

En ljuslykta från Världsnaturfonden.

Förra veckan fick jag hem min ljuslykta från Världsnaturfonden. Jättefin med ugglor, den är en del av min ganska stora samling med WWF lyktor som jag köpt på mig genom åren.

7 Comments

  1. WWF:s ljuslyktor är så fina. Jag har en som jag köpte för några år sedan. Kul att du har flera stycken av samma stil. Tycker det är så fint när man ser djuren lysa upp av ljuset. Kul med ugglor, tror det är tigrar på min. Men jag kan komma ihåg helt fel, haha.

  2. Så fina ?. Får du ställa ute hos Björn ?.

    Känns bra när man köper något från t.ex. WWF.

    Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d