Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

nature bird river head
Photo by Pixabay on Pexels.com

Nej får medge att jag aldrig provat att äta gås, till saken hör att den enda fågel jag nog ätit är kyckling. Jag tror åtminstone att det är den enda. Har verkligen ingen aning om vad gås smakar, men förstått att det är en högtid neråt i landet att äta det.

15 kommentarer

 1. Nej, gås har nog inte heller jag ätit och jag firar inte heller Mårtensafton. Dock är min mosters man jägare för just fåglar, så jag har ätit andra fåglar än kyckling, men vad vet jag inte 😅
  Hoppas att du får en fin onsdag idag!

 2. Trots att jag bor i Skåne där gås är en väl förankrad tradition minst sagt så blir mitt svar nej. I stället har jag ätit asiatisk fläskfilégryta med nudlar 😀

  Gås är annars väldigt gott men i år tror jag inte att det blir någon.

 3. Okej. Det är alltså idag. Där ser man 🙂.
  Jag har heller aldrig ätit gås. Samma här. Närmsta jag har kommit är kyckling 😊.

  Hoppas att du mår bra?
  Ta hand om dig❣️

 4. Kul att du fortsätter med din bloggutmaning, jag är dålig på att hänga med. Jag tror inte heller att jag testat gås någon gång, kalkon däremot. Jag inbillar mig att gås smakar ungefär som kyckling, men jag har ingen aning, hehe.
  Hannas krypin recently posted..Den längsta natten….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: