Dark Mode Off / On
Reklam

Att få koppla av, och njuta ett tag.

Inlägget är i reklam för Starbyhotell!

Livet har inte varit annat en stressande för mig under senaste åren. Jag känner sådan längtan efter att bara koppla av. Åka iväg och göra något bara för mig själv, har i flera år pratat med min bästa vän Lisa om saken. Att vi borde åka iväg och bara unna oss något. Helt enkelt för att få den där återkopplingen man aldrig ger sig själv. Eller man… Snarare jag, för det händer aldrig någonsin att jag ger mig själv den kärlek min kropp förtjänar.

Så hittade jag några olika alternativ, som att åka på spa vadstena. Hur underbart låter inte den saken? Att få ge sig själv massor av kärlek i form av avkoppling, massage, vandra runt i morgonrocken hela dagarna och bara känna hur kroppen får en hel massa kärlek och enbart för mig. God mat och trevlig stund, dessutom har jag alltid haft en viss kärlek för att åka runt i vårat land och upptäcka andra platser än de jag varje dag ser. Jag älskar att uppleva livet, jag gillar också att det finns ett paket för tillval där du kan lyxa till det lite ännu mer. För lyx är något jag borde unna mig oftare. Jag är så himla dålig på att ge mig själv en stund av kärlek för kropp och själ. Trots att jag vet att det är vad mitt inre och yttre behöver.

Nu väntas bara tiden då jag ska fråga om någon vill följa med mig, följa med mig på en resa för välbefinnande. Det förtjänar jag verkligen och ni med!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: