Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Du glömmer aldrig en flytt.

Inlägget är i reklam för GrabbarnaFlytt.

Jag tror inte att det finns någon i hela denna vida värld som har sådan ångest när ordet flytt dyker upp. Då menar jag inte bara mina egna, nu var det ett år sedan sist och några planer på att flytta har jag inte. Men vänner och familj behöver i olika skeden flytthjälp, självklart hjälper jag till men nog får jag panik varje gång. Det ska kånkas möbler i trånga utrymmen, man hjälps åt och har visserligen roligt. Men sist jag själv flyttade tänkte jag med lite lätt avund på alla de människor som faktiskt tar hjälp av flyttfirmor.

Nu tog jag visserligen städhjälp denna gång, men jag hade som ni vet inte undersökt det företaget tillräckligt bra och det fick jag bittert erfara. Men erfarenheter ger en också bättre saker inför nästa gång, och då ska jag ta en bra firma med bra personal som brinner för sitt jobb.

Därför känns det självklart att inför någon kommande flytt, som jag visserligen inte planerar eller ens vill ska bli av kommer att anlita både flyttfirma. För helt ärlig vill jag ge mig själv den kärleken, för ryggen och mina armar. För nog är det skönt att slippa bära och slita? Det måste vi nog alla hålla med om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.