Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Brukar du titta och/eller lyssna på tv/radiokalendern?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det skulle jag inte påstå. Tittade på SVT’s julkalender som barn, och även med William. Tycker personligen att Mysteriet på Greveholm och Sunens Jul är de bästa. Radiokalendern avskydde jag redan som barn, skittråkigt! Enda som funkade var väl Mamma Mu och Kråkan, men den lyssnade jag kanske på en eller två gånger… Jag minns även att barntrean hade julkalender som barn, med Disney och Skurt hade också en. Men sången: Julatåget, går och går!

12 Comments

  1. Jag tror inte att jag lyssna på radions julkalender. Men tv:ens julkalender ser jag på varje år ?. Men dem senaste två åren har jag sett på TV4:as julkalender ???‍?.

    Jaa Greveholm! ?sen gilla jag Pelle Svanslös & Tinka som var på TV4 föra året & året innan det.

    Ta hand om dig❣️

  2. Det är olika. Vissa år följer jag tv-kalendern andra inte men planen varje år är att följa. För jag tycker ofta det är kul. Men det ska inte vara för seriöst och det måste vara vintrigt

  3. Nej, inte jag heller. I år har jag fått intrycket att den ska vara riktigt bra. Har bara sett trailers och jag klarar inte David Sundin som har en huvudroll.

  4. Jag tittade alltid på julkalendern på TV som barn, hade sedan uppehåll läääänge men nu de tre senaste åren har jag kollat igen, de har varit riktigt bra 🙂

  5. Kollar inte heller numera. Håller med dig om att mysteriet på greveholm är bland de bästa julkalender som har gjorts. Har aldrig lyssnat på radiojulkalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: