Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 48: Mummel

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till henne så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du gjort som alla andra i veckan?
 2. Vad har varit otydligt den senaste tiden?
 3. Vad har du varit tyst om i veckan?
 4. Vad knorrar hos dig?
 5. Vad har funnits en antydan av i veckan?


Vad har du gjort som alla andra i veckan?
Frusit! Det har varit svinkallt både inomhus på jobbet och utomhus vid rastvakt. Nej huga! Alla har sagt samma sak: ”Fy så kallt!

Vad har varit otydligt den senaste tiden?
Typ allt, känns som livet är otydligt överlag just nu.

Vad har du varit tyst om i veckan?
Allt kring livet skulle jag påstå. Samt hur min Gollum som jag kallar ätstörningsrösten är på mig 24/7.

Vad knorrar hos dig?
Ätstörningsrösten, den är förbannad för att jag försöker äta. Och då jag äter talar den till mig om hur jag går upp i vikt…

Vad har funnits en antydan av i veckan?
Att julen börjar närma sig. Snart ledighet! Snart LEDIGHET!

20 Comments

 1. Nog känns det väldigt skönt att ledigheten närmar sig med stormsteg. Även om jag bara arbetar halvtid så känner jag att den behövs.

  Ha en fin helg!

 2. Fan ta Gollum rent ut sagt! Jag hoppas att du ibland känner ro när det kommer till maten, jag skulle så gärna vilja ge dig mer av det! Jag känner så igen mig i min egen resa som jag hade när jag var i tonåren och hur frustrerad jag var…. Nu blir jag arg bara jag ”hör dig” skriva om det… Dumma! Hoppas du får ha en fin helg utan Gollum!

 3. det är inte mycket som är tydligt i livet. förrän i efterskott, förstås. visst har det väl varit snudd på julstämning i veckan i alla fall? och julledigheten blir ju härlig

 4. Julledighet ja, synd att helgdagar ligger på helger, arbetsgivarens tid i år. Men lite ledighet blir det iaf. Men vad trevligt med en julkalender för hundar. Ha en skön helg.

 5. Älskar bilden med Scilla som nosar på adventskalendern. Nästan så jag tror att det är olika korvbitar bakom luckorna;-)
  Å frusit – det har jag också gjort. Ute mest, men jag fryser även inne trots att det är 21 grader inne. Det är psykologiskt betingat, ungefär som dina röster. Hoppas att de någon gång ger med sig.

 6. Oj, tänkte jag, hoppas att den inte kommer åt någon choklad! Men så såg jag att det står Dogman på kalendern 🙂 Lycka till i kampen mot Gollum! Du är så duktig som kämpar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: