Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ett sällskapsspel jag rekommenderar.

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja vad rekommenderar jag för sällskapsspel? Jag tycker mycket om Ticket to ride, och det kan jag rekommendera. Det känns som ett spel för alla och dessutom är det ganska roligt.

10 Comments

  1. Jag sitter här och klurar på om jag har en självklar favorit bland sällskapsspelen. Kanske Love Letter eller Cards Against Humanity. Annars gillar jag brädspel som är riktigt tunga fantasy- och skräckspel. De är nog inte så sällskapliga.

    Fin julgranskula!

  2. JAg gillar att spela spel, men till vardags har jag inte någon att spela med, förr spelade vi mycket olika spel, vet inte vilket som var favoriten men pictionary var kul.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: