Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Julklapp från en fin bloggvän.

För några år sedan skapade jag en blogggrupp på Facebook. Jag hade inga stora tankar då, men där har jag mött massor av fina människor som jag idag ser som mina vänner. Vi bestämde oss för att ge varandra julklappar i år, och det skulle vara något typiskt för staden/orten/samhället du bor i. Jag fick ett jättefint paket igår från fina Madeleine (Madelena). Det innehöll ett otroligt fint handskrivet brev (blev verkligen så glad över det. Älskar att se människors handstil, är ju lärare som ni vet). Sedan fick jag marsipan från Bräutigams som kommer från Göteborg och funnits sedan 1800-talet något som verkligen var häftigt!

Jag fick också ett jättefint armband med stenen ametist som sammanträffande nog är min månadssten (otroligt vackert) och en sten/hänge. Dessa stenar ska ge lugn, minska stress och ge kärlek. När jag öppnade dessa tänkte jag: ”Men åh så fint!” Blir alltid väldigt rörd och varm när jag får något, kanske är det för att när jag själv ger något, är det från hela hjärtat och jag tänker att det är samma för alla.

Hur som helst vill jag tacka fina Madeleine för denna underbara julklapp! Du gjorde mig varm, och idag bär jag armbandet. Kommer köpa ett halsband så jag även kan bära hänget..

18 Comments

  1. Men å så fina saker du fått, så kul att det var din månadssten också, men det kanske hon visste?
    Jag tittade på fb-gruppen och såg att ni är många där.

  2. Åh vad glad jag är att du tyckte om det. Så svårt att veta vad andra ska tycka. För mig betyder stenarna så mycket, och bär ofta med mig det.

  3. Du har skapat världens finaste bloggtips madde. Jag är så glad över att jag får vara med att ta del av gruppen sen den startades och nu. Jag ser också er i gruppen som vänner ? De armbandet är så fint, armband och halsband med månadsstenar är så fina.Det här var ett sånt bra tanke av oss att ge varandra julklappar ?

  4. Visst är det fint att tänka på att alla medlemmar nu känns som vänner. I år har jag varit med i gruppen i tre år. Har för mig att jag har skrivit om gruppen sedan 2018. Tycker det var ett bra initiativ även om jag inte är superaktiv längre just vad gäller att dela min blogg. Vilken otroligt fin julklapp du fick av Madelena! Förstår att du blev glad över armbandet. Verkligen jättefint!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: