Ibland tänker jag på hur det skulle vara att få åka iväg långt på resor med jobbet. Lite så där som Björn gör du och då. Ja kanske inte så här mitt i pandemin, men ändå. Varje gång han rest iväg på olika resor runt om i världen har jag funderat på hur det skulle vara i fall jag också haft ett sådant jobb.

Samtligt så vet jag att det inte skulle passa mig, det är ingen hemlighet att jag är livrädd för att flyta och tanken på att befinna mig på en sådan extrem höjd bara för att få uppleva världen väger alldeles för högt för att jag skulle våga i praktiken, samtidigt så vad vet man? Du ska aldrig säga aldrig känns det, och vem vet kanske även jag skulle kunna befinna mig på väg på en konferensresa och få uppleva Gdansk eller Aten? Någonstans drömmer jag om att få uppleva Aten, kanske hänger det ihop med resan jag gjorde som barn med mamma, moster Pia och min lillasyster Cilla? När vi befann oss på Kreta och jag fullkomligt förälskade mig i ön och värmen? Men kanske främst havet?

Jag vill som sagt gärna uppleva världen, och på konferens med kollegor är det säkert kul också. Samtidigt är det ju den där rädslan jag har. Att något ska hända, samtidigt bör du övervinna dina rädslor sägs det? Det känns ändå som konferensresor blir mer och mer vanlig. Och utomlands verkar vara dit de flesta vill numera. Här erbjuder Travel2 verkligen ett rejält utbud och du kan nog hitta allt för dig, själv föll jag för Aten och Gdansk, det senare för att Björn nu varit i Polen så många gånger att jag blivit nyfiken på landet. Men jag skulle gärna besöka Island också, det skulle vara en häftig upplevelse att få se denna ö som nästan känns lite “förtrollad“.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Alltså det vore trevligt att åka iväg utomlands med ett jobb. Men du sitter oftast i ett & samma hus. Får se lite av staden & landet du är i. Men inte mer.

    Jag tror heller inte det skulle passa mig. Jobba utomlands är inte min grej. Min grej utomlands är att njuta av värmen, äta gott & se omgivningen runt mig.
    Jag skulle vilja med åka till Island. Verkar vara ett land som är fascinerande 😀. Sen vill jag åka till Maldiverna, usa, Mexico, mer till Grekland.

    Ta hand om dig & GOD JUL🧑‍🎄🎄🌟🎁❄️❣️
    Jessifri85 recently posted..Jullov 🤶❄🎄⭐🎁😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: