Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En möjlighet du inte vill missa…

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Är att verkligen inte tveka när något känns rätt för dig. Om du tycker att det här vill jag, så gör det. Jag tänker att man sällan ångrar en möjlighet man inte vill missa. Däremot kan man ångra möjligheten man aldrig tog.

5 Comments

  1. Tänker också så. Man ångrar sällan det man gjort, bara det man inte gjorde ? Dina rubriker får en att tänka till ordentligt vilket är kul. Funderar på om jag ska hoppa på i januari.

  2. Riskerar man inte någonting, vinner man inte nåt heller. Så din inställning är helt rätt.
    Är det två inramade fotografier som står lutade mot soffan, eller är det målningar? Vackra är dom i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: