En tisdag i december, men också den sista tisdagen i december, även den sista tisdagen för detta år. Nog är det märkligt hur tiden tickar framåt för varje sekund?

Idag har jag inte gjort många knop, varit ut med Skilla och tittat på tv. Visst dagen är fortfarande ung så att säga. Men med snövädret utanför känns det inte helt rimligt att så mycket mer kommer att ske idag.

Jag tar denna tisdag som den kommer, efter detta år behöver jag kanske bara vila ut. Det känns åtminstone som det är vad min kropp vill göra.

19 kommentarer

 1. Det här du rätt i. Sista tisdagen på det här året 😀.

  Ja, jag är glad att jag var ute på min promenad i morse så jag fick lite frisk luft idag innan snö vädret drog in ❄️😊.
  Jag har med tagit denna tisdag som den har kommit. Det har varit väldigt skönt.
  Lyssna på kroppen är viktigt.

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Lika bra att vara i farten

 2. Det har snöat hos mig med idag så det har blivit en lugn dag bara här hemma. Gått runt och plockat och städat lite. Känns skönt. 🙂 Får se vad det blir för väder imorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: