Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Då brände jag mig rejält.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att bränna sig kan ju tolkas på många sätt. Men jag väljer att skriva om när jag i nian vad till Tunisien på klassresa. Jag gjorde en hennatatuering på armen och fick någon allergiskreaktion av den, fick även brännblåsor dagen efteråt på grund av solen.

Nu fanns det så klart de som hade det värre än mig, det här var jättelite i jämförelse med andra men det var då jag brände mig.

5 Comments

  1. Den här månaden ska jag hoppa på bloggutmaningen tänkte jag. Att bränna sig är aldrig kul och det behövs inte så mycket för det ska göra riktigt ont heller. Fick fundera lite på mitt svar, men kom på det till slut.

  2. Outch! Som tur var var det bara henna och ingen ”riktig” tatuering. Har hört att de bränner rejält, speciellt när det är närmare 40 grader…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: