Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 26: Konsekvens.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad skulle hända om du försov dig?
 2. Vad skulle du göra om du vinner storvinsten?
 3. Vad gör du om du missar bussen?
 4. Om du skulle låsa dig ute, vem kan släppa in dig?
 5. Vad skulle hända om du fick strömavbrott?

Vad skulle hända om du försov dig?
Kan inte ens föreställa mig att den saken skulle hända? Jag vaknar alltid innan klockan ringer, gärna vid 4-5 på morgonen. Så ärligt? Jag har INGEN aning.

Vad skulle du göra om du vinner storvinsten?
Betala av CSN och liknande, insats för lägenhet eller hus.

Vad gör du om du missar bussen?
Åker aldrig buss.

Om du skulle låsa dig ute, vem kan släppa in dig?
Förmodligen en granne, William är omöjlig att få tag på…

Vad skulle hända om du fick strömavbrott?
Det skulle bli mörkt. Vet inte vad mer som skulle hända?

10 Comments

 1. Att vakna mitt i natten har jag aldrig kunnat göra. När jag fortfarande jobbade gick väckarklockan klockan 7 på morgonen.
  Har förstått från Paula som bor i Sundborn att busservicen i Falun är urusel . typ en gång var tredje timme. Så jag förstår att du aldrig åker buss utan tar din bil till och från jobbet med mera.

 2. Försover mig gör jag i princip aldrig- Tror det har hänt 3 till 4 gånger i hela mitt liv. Är som dig, uppe tidigt på morgonen. Åker inte kollektivt till jobbet av den anledningen att det alltid strular och behöver sådana marginaler så det skulle aldrig fungera, Minst tre timmar fram och tillbaka med kollektivtrafiken mot max 45 minuter med bil. I stan åker jag bara spårvagn eller buss. Finns ingen anledning att köra inne i Göteborg.

 3. Åker du elspark istället för buss? Min dotter tar sig numera fram med en dylik om bussen hunnit gå , hon tycker det är så smidigt. Att vakna innan klockan har inte hänt många gånger i mitt liv!

 4. Åker heller aldrig buss men hos oss går de så sällan och ska jag t.ex. till jobbet får jag byta buss fast det inte är mer än 5 km dit. Sen går de inte särskilt ofta heller.?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: