Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Just nu läser jag…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Enbart bloggar och statusuppdateringar på Facebook. Vad ska man säga?! Jag borde läsa böcker och tanken är att jag ska, men jag har lite njutit av semestervärmen än så länge.

8 Comments

  1. Jeg leser mye på sommeren. Jeg sitter på min veranda og nyter sommerkvelden med en god bok. Det er herlig å sitte ute og se sommernatten senke seg så mye som en sommernatt kan senke seg.

  2. Jag fösöker ta mig igenom första Wheel of times boken av Robert Jordan, men efter att jag börjat läsa denna serie säkert 3 gånger under de senaste åren så får jag nog erkänna mig besegrad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: