Tipspromenad

Gratis från Normal, och annat.

Idag åkte jag, Björn och Skilla till Borlänge. Jag hade nämligen vunnit en deodorant från Nivea samt samlat ihop till gratis tvål på Normal via deras app. Perfekt tyckte jag som nu alltså fick hem lite gratisprylar. Jag köpte en scrubdaddy där samt kaffe till Björn.

Drog efteråt till IKEA där jag köpte galgar samt lite dekorationstenar.

Efter IKEA åkte vi till Björn. Käkade lunch, hängde i solen och gick på Tipspromenad och avslutade kvällen med middag på Björns balkong i kvällssolen.

Det var verkligen en jättefin dag, imorgon är det måndag. Snacka om att veckorna går fort ändå.

8 Comments

 1. Låter som en helt perfekt dag:-) Å än en gång har du kammat hem en vinst – surprise, surprise (NOT) 😉 Älskar Normal som vi även har här i centrum. Gillar också deras tv-reklam. En av få reklamfilmer som jag tycker är bra.

  Svar: Har mejlat dig angående din fråga.

  BP recently posted..Skyltsöndag #373

 2. nej ja tycker inte det o detta är bara en rolig grej . händer inte så mycket o en del får man ju betalt för så spelar ingen roll
  Tycker du det ? Du gör inte så många eller ?
  scrubdaddy har med en scrubdaddy tycker de är roliga så mycket bättre nja tror ja inte
  va mysigt med mat på balkongen så härligt på sommrarna
  ullie recently posted..El kollen

 3. Gratis är allt det bästa 🙂 Roligt med en liten utflykt också. Är det långt mellan Borlänge och Falun? Borlänge var jag i för många år sen. Jobbade som volontär på festivalen där. Peace and love hette den väl tror jag. Dottern och hennes kompisar ville dit, och släpper inte iväg ett gäng tjejer själv så detta blev ett perfekt upplägg

 4. Det är alltid roligt med gratis produkter. Har också normals app. Tycker den är väldigt bra. Älskar butiken Normal då de har så mycket till en billigare peng än andra affärer.

 5. Det är verkligen toppen när man lyckas få lite gratis grejer, man blir så glad då. Låter som ett bra avslut på dagen. Grillat är ju så gott 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: