Bloggutmaning

I min magsäck.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Finns det definitivt mer mat än tidigare i livet. Stundtals kan jag nog till och med reagera på hur det kan kännas att vara mätt. Det är en intressant känsla, skräck med rädsla.

3 Comments

  1. Nej tjejen. Du ska inte känna skräck och rädsla när du känner dig mätt. Du ska vara otroligt nöjd med dig själv och den naturliga känslan att känna sig mätt. Du är på rätt väg. Kroppen reagerar helt rätt, det är ”bara” ditt huvud som inte hänger med riktigt än. Men det kommer.

    BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: