Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Den uppmärksammade märker.

Mitt bloggtema har krånglat i några dagar. Så tog tag i saken och gjorde om, får medge att jag är riktigt nöjd själv. Sidan känna som jag, högst upp här på sidan är bilder från min Instagram (som min underbara son William hjälpte mig att få tillbaka efter att den blivit hackad). Sedan under kommer en slide med senaste inläggen syns högst upp. Allt är inte klart ännu, men har semester så det ska nog fixas. Nystart inför allt detta år, det känns bra! Hösten känns bra!

7 Comments

  1. Så fräscht du fått det här. Gillar verkligen din nya design. Vad bra att William kunde få tillbaka ditt hackade instagramkonto. Så skönt med en nystart för bloggen.

  2. Jag märkte även sist jag kommenterade på din blogg att du hade gjort om lite. Och det är verkligen jättefint tema du har valt att använda. Ska bli kul att se det färdiga resultatet ?

  3. Nej stopp, inte höst redan… även om vädret känns aningen höstlikt, vi har + 13 grader, blåsigt med inslag av regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.