Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Är allt värt att förlåta?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det anser jag inte, det finns saker som är oförlåtligt som fortsätter göra ont i all oändlighet. Absolut att vissa kommer att anse annat, men jag har varit med om saker jag aldrig kan förlåta. Gå vidare, absolut men aldrig förlåta.

5 Comments

  1. Jag håller med dig om att det finns saker som man inte kan förlåta. Man går vidare, men det betyder inte att man måste förlåta/acceptera det som någon gjort mot en.

  2. Jag håller med dej i detta men vissa saker är svårare än andra o det har med olika situationer att göra. Det mesta är väl att kunna acceptera det som hänt och själv jobba vidare på den punkten om man tex blivit utsatt.

  3. En tuff fråga som var svår att besvara, och jag förstår dej som varit med om saker som inte går att förlåta. Bra att du går vidare dock!
    Ha det fint!
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: