Reklam

En webbyrå för dig.

Inlägget är i reklam för Empireweb

Det är ingen hemlighet att jag anser att internet och datorer är något utöver det vanliga. Jag älskar verkligen informationsteknik och innan jag blev lärare kunde jag lägga ner timmar på att fixa och dona på min blogg och innan det siter som Lunarstorm. För mig känns det som en självklar värld att ta sig ut i, och det är en plats jag träffar människor på. Därför vill jag gärna framhäva olika företag som arbetar med något kring webben och fann webbyrå Stockholm som gör detta.

Ni är flera som läser här som bor i Stockholm och i närheten. Så varför inte ge er möjligheten att hitta en webbyrå som arbetar för 100% nöjda kunder. Jag kände också igen mig i deras webbsida när det står om deras tidiga intresse för webbdesign och kom ihåg hur jag själv, om nu flera år sedan satt och lärde mig att koda HTML och tyckte att det var så himla roligt. Kanske framförallt att det blev så många olika möjligheter. Visst hemsidorna på den tiden var vad man idag skulle fly ifrån, men för oss födda på mitten av åttiotalet och framåt var det en jätterolig värld med “Hamster Dance” och allt vad vi nu tittade på.

Ungdomar idag förstår inte vad vi talar om, webbplatser som LunarStorm, Skunk och hemsidor som kodades själva för att lägga in gulliga glittrande blommor som rörde på sig. Men vi älskade saken, eller när vi satt och gjorde vårat egna språk med siffror och bakvända bokstäver.

Så visst jag gick kanske ur ämnet? Men det hade sin charm, idag har webbyråerna kommit betydligt längre. Nu snackar vi rena proffssidor utan plotter, glitter och små figurer. Nej det är fint, nästan som en tidning från förr men i webbform. Och nog är det viktigt, ingen vill ha en e-tjänst som är för plottrig och det hjälper de dig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: