fbpx
Dark Mode Off / On
Porslin

Sex vita koppar Swedish Grace från Rörstrand.

Jag tänkte gå ur en bokklubb. Men de erbjöd mig sex muggar Swedish Grace från Rörstrand om jag stannade kvar. Självklart gjorde jag det, ni som följer mig vet ju att jag är svag för porslin.

1 Comment

  1. Vad är det för bokklubb du tänkte gå ur? Porslin är så fint tycker jag. Dessa muggar var ju fina i sin enkelhet. Jag älskar att kolla på tallrikar, skålar och kaffemuggar. Det finns liksom så mycket fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: