Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Berätta om ett ljus…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett ljus och vad betyder ett ljus för oss? Jag har nog sett ljus i tunneln många gånger, när livet varit som mörkast och jag varit redo att ge upp har ändå alltid ett ljus öppnat sig någonstans långt borta. Ett ljus, något att leva för. Ljuset som får mig upp när jag mått dåligt, jag har varit i mörkret men alltid vänt uppåt. Ljuset, det finns där i mörkret.

3 Comments

  1. Ja det där ljuset i tunneln vill man ju alltid se då livet inte varit allt för snällt mot en. Just nu är det min träningsbubbla som är ljuset i tunneln

  2. Så fina ljus du visar. Jag har varit väldigt deprimerad vid ett tillfälle då kändes verkligen allt svart och när man då började känna att det vart gladare färg på dagarna då såg man ju ljuset i tunneln

  3. Har levt i mörker i ett halvår efter min döds olycka men mitt i allt mörker har jag haft med mina vänner så dem är mitt ljus ??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: