Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ölets dag, hur skall din öl serveras?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Kall och gärna i ett ölglas. Den ska gärna drickas sommartid, och med vänner. Skumma ska det göras, och avnjutas mot läpparna.

7 Comments

  1. Jag dricker sällan öl men det finns en ale som jag gillar och den dricks gärna direkt ur flaskan en varm sommarkväll.

  2. ja kall är ett måste.. Dricker sällan öl, men ibland är det så otroligt gott. Har lärt mig dricka lite mörkare och tycker nog det är godare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: