Dark Mode Off / On
Reklam

Den självklara resan.

Inlägget är I reklam för Stugknuten.

Alla har vi olika drömmar. Vissa av oss vill resa till varma länder under semestern, andra är som mig och föredrar att spendera sina sommardagar i ljuvliga Sverige. För mig finns allt jag behöver i detta avlånga land som hör till ena benet av ett lejon. Det nordiska lejonet, vårt ben som står stadigt och håller upp en stor del av norden.

Här finns det gröna skogar, blått hav och djupa insjöar. Här har vi ljusa stränder och långgrunt vatten som passar barnfamiljen om de besöker Siljan och mitt Dalarna. Vi har vintern som ger oss snö, och åkrar och ängar. Vi har ett ljuvligt djurliv och kan röra oss fritt då vi har en allemansrätt.

Sedan har vi så klart öarna, och vill du besöka Gotland som är ett populärt resmål så här års men har svårt att hitta ett boende kan Stugknuten vara ett alternativ för just dig.

Ännu har jag inte besökt Gotland, men en dag vill även jag åka dit. Ta färjan, gå runt i naturen och upptäcka ön som så många före mig besökt. Jag hör så ofta om hur människor förälskar sig i Gotland, Sveriges egna semester ö och ett paradis för så många. Den stora ön i havet som har tradition, natur och kultur. En ö som alla bör besöka någon gång och det vill jag verkligen göra.

Kanske det är lite sent denna sommar nu när semestern börjar lida mot sitt slut för egen del, men din kanske inte påbörjats ännu? Ta en titt på Stugknuten så kan du hitta boende så här i sista minuten. Själv ska jag besöka dem i vår, när nästa semester skall bokas in.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: