Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Två blommor & ett bad.

Jag och Skilla sov över hos Björn efter resan till och från Västmanland. Jag skulle upp vid 9:00 för att åka till Salong Vardagslyx och fixa mina fransar. Efter mitt besök där så gick jag förbi en blomsteraffär vid namn Ateljé Flori här i Falun. De hade rea så med mig hem följde dela ett blomsterarrangemang i kruka men också en jättefin orkidé den rödrosalila på bilderna högst upp. Alltid kul att fynda och jag tycker ju så mycket om blommor.

Efter jag varit där åkte jag till Björn, fixade med färskpotatisen och sedan åt vi lunch. Vi begav oss sen för att bada i dammen, sedan skjutsade Björn mig hem till sig medan han hämtade William och Emma som badat i Svartskär istället för dammen.

Ljuvligt väder nu, kvällen avslutades med grillat och att jag åkte hem för samtal med min mentor hos Frisk & fri.

14 Comments

  1. Härligt att få tid att fixa fransarna och jättefina orkidéer. Hade mer än gärna velat ha orkidéer hemma, men eftersom jag inte har gröna fingrar har jag undvikit det 😅

 1. Vilken härlig dag och vilka fina blommor du köpte. Ja att hitta sådana där fynd är alltid trevligt. Är själv så dålig på det tyvärr. I den här värmen orkar man inte så mycket mer än att vara vid vattnet.

 2. Bra namn på en salong 😃. Vad fina blommor 🌺🌸😃. Hemmet blir mer levande när det finns levande blommor i hemmet.
  Finns det en strand eller badar ni ifrån brygga i dammen?? Skönt att svalka sig 💦😊.
  Ja, nu är det verkligen sommar! ☀️🦋🌺😃. Gott med grillat 😋.
  Hoppas att mötet går bra 🤗♥️

 3. Orkidéer är så fina och det är så kul med rea. Vad skönt att ni åkte och badade, men är de en sjö dammen eller är det en damm med små äckligt vatten? 🙈 så gott med grillat till middag

 4. Det låter som om ni haft det bra och härligt att både ha fixat fransarna och sedan tillsammans åka bada i dammen. Blir nog ett kvällsdopp här idag. Nu är det för varmt för min smak att åka gassa vid stranden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: