fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Varmkorvens dag, vilken korvsort föredrar du?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Okej så jag är som ett barn. Men klassiska Hot Dogs eller Denniskorv som den också kallas är min favorit. Köttkorv eller “tjockkorv” och “bamsekorv” har ALDRIG varit min kopp med te så att säga.

Men Bullens pilserkorv och Sibyllas koktakorv är goda. Men då ska det riktigt knäppa när man biter i dem också.

2 Comments

  1. Här är vi återigen hundra procent överens. Måste dock säga att jag ytterst sällan äter korv av någon sort. Det är mera min svengelska man som är korvätare i vår familj.

    BP recently posted..Bokmärke och fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.