Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Årets varmaste dag, och ett blixtar.

Detta var i alla fall årets varmaste dag. Inte strålande sol men däremot varmt. Jag och Skilla har mest legat inne och det har varit för hennes skull. När vi varit ut på hennes små promenader så har det känts som när man kliver av planet efter en utlandssemester. Fantastiskt, men ja nu kom regnet i samband med att jag och Skilla beslutat oss för att sova på balkongen. Därav blev det inget av att sova ute, vi gick in.

Jag ser hur blixtarna kommer om och om igen. Men hör ingen åska knappt men det blixtrar rejält och låter högt ute på balkongen av regnet.

Om man ska tro på vad som sägs ska det vara regn nu i flera dagar. Visst många är glada men för mig känns det trist.

15 Comments

  1. Igår var värmen tuff, Gjorde som dig, och låg inne den största delen. Däremot tog vi oss ut på kvällen. Var bjudna på lite grill hos min kusin ? Satt ute till 23 innan vi åkte hem, och hade nog stannat längre om inte min man skulle upp och jobba idag.

  2. Skönt det lät att sova på balkongen, jag skulle dock inte våga. Vet ej varför men känns inte lite tryggt, men det låter jättehärligt. Ja nog har det varit varmt och vi hade nog allt årets varmaste dag igår och får se om det rekordet slås innan sommaren är slut

    1. Jag bor högst upp, finns inga stuprännor och för att ta sig upp på första balkongen måste någon första ta sig upp på garaget ?. I min förra lägenhet hade jag aldrig vågat men är annat med denna. ?

  3. Jag förstår verkligen att ni gick in när det började regn och åska. Just nu åskar det här men jag ser inga blixtrar. Skönt att ni har kunnat vara inne i går. Jo varmaste dagen var det garanterat i går.

  4. Jag tycker det är skönt med ett avbrott från hettan och att det kommer regn. Men flera dagar behöver det ju inte hålla i sig utan gärna 1-2 dagar och sedan lite solsken igen.

  5. Vilken himla snygg blus eller om det är en klänning du har på dig:-)
    Älskar blixtrar. Det är så spännande att kolla spridningen och formen av blixten. Läste att det regnat rejält på flera ställen i vårt avlånga land, men som vanligt var Täby ett undantag. 36 grader som mest igår. Idag frös jag när temperaturen bara visade 20 grader – burr.

  6. Ja vi har haft extrem hetta här med, jag och barnen passade på att njuta av poolhäng och bad och avslutade det med havsbad. Man får ta små svängar med de fyrbenta i denna värmen, det gör vi här med.

  7. Förstår att det varit massa regn och blixt å dunder i dalarna, här i Solna har vi inte fått nåt av detta, fast nog skulle det behövas lite regn! Svalare har det dock blivit, riktigt skönt, vi har ju så varmt i lägenheten! Men vill såklart ha mera värme igen, det är ju sommar!
    Ha en fin helg!
    Kram

  8. 36 gr här i går blå himmel
    idag regn på morgonen en kort stund sen 23 gr men ingen sol . så varmt
    ni får planera en dag/natt till o sova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa