Loppis & second hand

Loppisfynd på Bergtomta1867 i Kniva.

Jag följer kontot Bergtomta1867 på Instagram. Emelie och Fredrik som bor på Bergtomta har lite loppis då och då. Förra sommaren så stod det ett sött skåp ute vid vägen men i år har de verkligen satt upp ett helt ljuvligt skåp som man kan gå och handla ur genom att swisha summan. Jag hittade tre fina saker jag ville ha. En kaffekvarn, en våg samt en jättesöt parfymflaska.

Det roliga med parfymflaskan är att både William och hans tremänning Elsa har båda intresserat sig för den. Elsa tyckte till och med att den var cool och med tanke på att hon är fjorton så får jag ändå säga att det var roligt att framstå som jag hade “coola” saker.

6 Comments

  1. Så fina saker du hittade. Tycker också parfymflaskan är cool. Det är inte ofta man ser parfymflaskor som ser ut så. Roligt med en kaffekvarn, det är väl så de såg ut förut och att man kunde mala kaffet själv förut. Blir så inspirerad att gå på loppis/second hand när jag läser dina inlägg.

  2. Vad roligt att gå på loppis, jag tycker ju det är kul. Tycker det ser ut att vara en mysig plats där de hade ställt ut lite saker. Hoppas du får användning för det du hittade. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: