Bloggutmaning

Andar, spöken och annat mystiskt.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Tror jag definitivt på. Jag har själv upplevt en hel del med spöken och andar, har varit rädd stundvis men även fått vägledning av dem.

4 Comments

  1. Jag tror absolut på andar osv. En stor värld det där. Spännande men samtidigt lite läskigt haha. När jag har lives, så händer det ibland att medlemmar som kollar, ser någon som står bakom mig osv. Någon som velat prata.

    Har du något speciellt du varit med om?

    Hoppas allt är bra med dig!

    Angelica Elversson recently posted..Alla antidepressiva är inte bra..

  2. Jag tror också på andevärlden. Många är så skeptiska, men om man talar energier istället så kan det ju låta bättre. Jag har inte upplevt så mycket, då jag alltid vill hitta en naturlig förklaring till det, men allt går verkligen inte att förklara. Har du sett då? Jag känner mest lukter, men kan även känna en närvaro bara.

    Madde recently posted..Måndagslistan #30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: