Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Laxpasta med babyspenat.

Jag lagar ogärna mat. Mina ätstöringar får mig att absolut inte ens tänka tanken. Så när jag lagade detta ovan igår var det verkligen något unikt. William tycker det var gott han med.

Så här gjorde jag om du vill prova själv. Kokade upp pennepasta, och själva såsen gjorde jag så här: Hade i olivolja i stekpannan, sedan i med tomater och lät dem värmas, hade i en påse med babyspenat och lät detta stekas upp. Skar upp Laxfilé i bitar och hade ner lät sedan detta värmas på en stund med citronpeppar på. Hade i pasta vatten som fick dunsta av först och hällde sedan i grädde. Lät såsen koka upp och hällde sedan i pennepastan och lät dessa koka en stund. Serverade i mitt Mateusporslin och det var så gott! Enkelt så detta ska jag göra igen.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.