Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vad är bra i livet?

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att jag har min underbara son William, att Skilla finns i vårat liv. Att jag har en så fin vän i Björn. Att jag älskar min mamma, bonuspappa och syskon. Att jag har fina vänner som betyder massor för mig och att jag imorgon gör min första dag på mitt nya jobb!

4 Comments

  1. Så härligt inlägg! Alla har vi säkert något bra här i livet, men som vi inte alltid lyfter fram. Genom att skriva ner det positiva vi har omkring oss får oss ju säkert att må bättre ♡

  2. Uff stakkars Skilla som skal kokes til middag! Gratulerer har du ny jobb, det har jeg ikke fått med meg. Alltid litt gøy og spennende med nye ting.

  3. Önskar dig en toppen första dag på nya jobbet! Så tidigt ni börjar i Falun. Hör dröjer det minst två veckor till, men jag gissar att lärarna börjar tidigare än eleverna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.