Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Första augusti, berätta något förväntansfullt.

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min underbara öl jag köpte I Västerås, men drack på Falu Cruisingen.

Förvänsfullt första dagen på månaden som jag alltid symboliserar med hösten. Ja inte just idag kanske, men mot slutet av augusti kan man känna de där kalla kvällarna och även morgnarna. Men nu tänker vi sommar eller hur?

Jag ser framemot att börja mitt nya jobb, som faktiskt börjar idag. Därav avslutar jag min semester. Lite roligt är det också att jag börjar jobba när jag fortfarande är anställd åt Falu kommun, så denna månad får jag faktiskt lite mer pengar. Min tjänst i kommunen som jag med förväntan ser framemot att avsluta, avslutas nu den 7 augusti.

Men mest har jag förväntan inför att arbeta på mitt nya jobb, tänk att jag börjar idag! Det ska bli så roligt!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: