Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Dagarna går och…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Och så gör också livet. Det kan stressa mig ibland. Tanken på hur snabbt tiden går och hur därmed livet går. Försöker lugnas i saken men det är inte alltid så lätt.

3 Comments

  1. Där är vi lika jag kan också ibland känna att vart tog detta år vägen. Det har ju precis börjat? Och då kan jag bli stressad av att det känns som det bara går fortare och fortare med åren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: