Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Bloggutmaning 30 dagar I september, 2022.

Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag år ut och år in. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit.

Förra månadens inlägg hittar du här.

 1. Flourtantens dag, berätta om ditt möte med en!
 2. September, första riktiga höstmånaden. Hur känns det?
 3. Det tråkigaste jag upplevt.
 4. Hittekattens dag, berätta om en katt.
 5. Visa upp ett märke…
 6. Detta stressar mig!
 7. Och där stod självaste…
 8. Något som berör mig…
 9. När håret reste sig på mig…
 10. När jag gick till jobbet…
 11. Valdagen, ska du titta på valvakan?
 12. Jag påverkas av…
 13. Jag är för ung för att minnas…
 14. Jag är för gammal för att förstå…
 15. Ett radioprogram.
 16. Dagarna går och…
 17. Höga klackars dag.
 18. Blott en dag…
 19. En släkthistoria…
 20. En podd jag lyssnar på…
 21. DNA är något som…
 22. Trygga räkan…
 23. Då fuskade jag…
 24. Tre månader till julafton, har du börjar julpynta?
 25. Ett tufft beslut…
 26. Har höstjackan kommit på ännu?
 27. Soppor & grytor hör hösten till. Lagar du sådant?
 28. Vokaler och konsonanter, kan du rabbla upp vokalerna i alfabetet?
 29. Alla soffpotatisars dag. Är du en soffpotatis?
 30. Sista september, beskriv din känsla.

46 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: