Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 39: Ekonomi.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad var det senaste köpet du ångrade?
 2. Vad kostar mest i din hushållskassa?
 3. Vad sparar du till?
 4. Vad köper du mer sällan än du borde?
 5. Håller du dig till en budget?

Vad var det senaste köpet du ångrade?
Tror inte jag ångrat något jag handlat på många år? Jag brukar alltid tänka igenom mina köp.

Vad kostar mest i din hushållskassa?
Mat och bensin…

Vad sparar du till?
Just nu, endast för att ha extrapengar.

Vad köper du mer sällan än du borde?
Toalettpapper, jag glömmer jämt bort att handla det tills man inser att snart är sista rullen slut så jag måste akuthandla.

Håller du dig till en budget?
Nja, Jag betalar saker i tid, men nog märks det i kassan att det ibland blir lite spontanköp.

18 Comments

 1. Vi köpte två balar toalettpapper för att stötta ett fotbollslag och det var ju himla praktiskt. Nu är dock detta lager på upphällningen så det är dags att lägga till på inköpslistan igen.

 2. toalettpapper har jag alltid ögonen på. vill inte stå där utan. måste se till att ha en buffert så en kan gå till tandläkaren och köpa ved om en skulle råka hitta någon som har att sälja

 3. Så fina naglar du har! Jag hade också så fina i flera år, men så kom pandemin och pausen har blivit lång.
  Det gäller att veta vad man satsar på.

 4. Skrattade gott åt ditt svar till fråga 4. Toapapper och hushållspapper måste jag bara ha hemma. Köper dessa pappersvaror alltid hos Lidl. Blir total hispig om jag bara har ett paket av varje kvar. Så jag alltid minst ett 12-pack på lager;-)

 5. Roligt att läsa dina svar. Det där med toapapper känner jag igen. För mig går det mest pengar på filmer eller biobiljetter. Själv har man godeman som hjälper mig och det är jag glad för.

 6. Kul att läsa dina svar på frågorna ??.
  Smart av dig att tänka över dina köp. Det gör ofta inte jag. Men borde göra det mer.

  Jag köpare mer sällan av vad jag borde bindor. Det blir ett akut köp. Vet inte varför det är så ?.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.