fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Bröstcancerdagen, köper du Rosa bandet och rosa varor i oktober?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo då jag har köpt något rosa band, men detta året tycker jag inte det var så fint tyvärr. Får se om det blir ett eller inte, dock brukar jag försöka att handla någon rosa produkt. Av två skäl, jag älskar rosa saker och cancer är en hemsk sjukdom jag gärna är med och bidrar kring att forskningen ska gå framåt för.

14 Comments

  1. Det gör jag alltid. Dock måste jag säga att jag tycker att ICA är lite snåla där. En bukett som kostar 99 kronor ger 3 kronor till bröstcancerfonden. Lite mer vore bra tycker jag. Rosa bandet har jag inte köpt och har inte sett det till försäljning här kostigt nog.

  2. Ja, det brukar jag göra, jag har inte sett årets band men jag köper det säkerligen när tillfället kommer.
    Rosa varor köper jag om det är något som står på shoppinglistan.

  3. Här är vi inte riktigt överens, bortsett från att jag ogillar den rosa färgen alltså;-) Så länge det bara är bröst- och prostatacancer som uppmärksammas bojkottar jag både artiklar och galor. Det finns såååå många olika cancerformer som också behöver anslag till forskning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: