Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Fulhöst eller finhöst? Hur ser det ut utanför ditt fönster idag?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bilden är några veckor gammal.

Det är definitivt fulhöst nu. Träd utan löv, och marken full med löv istället. Dock gillar jag det faktum att det är rätt varmt denna novembermånad.

24 Comments

  1. kul att se du fortfarande håller på med dessa bloggutmaningar. alltid varit lite sugen på att anta dom någon månad. Eller det kanske ja gjorde förut någon gång. XD ja det känns ju som det borde vara varmare i år än förra året, dock fryser jag lika mycket ändå känns det som XD. hoppas du får en mysig kväll kram <3

  2. Här är set grått tråkigt. Träden tappar sina löv så snart är de kala. På kvällen när jag skulle gå en liten promenad i mörkret började det hällregna så det var gå in igen. Hoppas det blir bättre väder i helgen,

  3. Fulhöst för mig att det är gråväder. Men idag fick iaf jag se solen lite ☀️?. Men åxå att träden saknar löv ? nu. Dem ser kala ut nu. Istället ligger som sagt löven på marken & blir trampad på. Låter elakt. Men så är naturen ?.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  4. Ja lite fulhöst här med, grått och trist. Men håller med värmen är det ju inte fy skam på ändå, och jag tänker på alla dem som slipper hysteriska elräkningar så länge det inte är svinkallt, då får det gärna stanna – även om jag personligen kunde tänkt mig lite vacker vinterskrud och snö

  5. Det har nog gått över till fulhöst här. Men precis som du säger, fortfarande så varmt. Såg en med kortbyxor ute häromdagen. Men kan väl få göra lite höst/vinterfint hemma nu istället då det börjar blir så tråkigt ute.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: