fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Internationella vegandagen, äter du något veganska idag?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag gjorde inte det tyvärr. Jag hade gärna men tyvärr är vegankost något som triggar min ätstörning.

10 Comments

  1. Jag äter vegetariskt från när jag får från hello fresh. Det är bra för min epilepsi . Men det ska va så att du ska känna dej bra i det du äter o inte kånna något tvång för då blir det inget bra. 😘

  2. Jag äter en del veganskt. Plus att jag äter ben&jerrys vegan glass då jag är känslig för laktos. Jag förstår att det kan vara en sak som triggar din ätstörning då jag själv haft ätstörning också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: