fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Det var rätt åt…

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den man som mördade Engla och Pernilla att han blev nedslagen av de andra intagna. Tycker det är rätt så fort de åker på stryk fångar när de gjort sådant vidrigt brott som att mörda, skada och våldföra sig på så barn!

2 Comments

  1. Håller med om att den där mannen förtjänade att bli nedslagen. Hoppas verkligen att han inte får komma ut ur fängelset så länge han lever. Han har bevisat att han inte kan vara ute i samhället då han mördade först en ung kvinna och sen ett barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: