fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Julmusik i affärerna har börjat? Sant eller falskt?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har inte besökt någon butik ännu, så kan tyvärr inte svara på den frågan. Men vad jag vet är i alla fall att det plockats fram en del jul på olika ställen.

4 Comments

  1. Jag har heller inte hört någon julmusik i någon affär. Jag tycker däremot att det är lite tidigt än för skulle man höra det redan nu skulle man vara trött på all julmusik när det väl är julafton.

  2. I de affärerna jag har varit i så har det inte kommit någon julmusik än, men jag misstänker att de börjar snart. Jag har redan sett julmust 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: