Jag hade ett presentkort på Åhléns att använda så det fick bli nyaste muminmuggen som ät säsongsvariant. Denna är alltså för vintern 2022, gillar verkligen det rosa i muggen.

10 kommentarer

  1. Mycket fin Mumin mugg 😃. Kul att du fick tag på vinterns mugg. Så att den inte va slut.
    Det är ju så med visa saker som är säsong. Att dem tar snabbt slut 🙂.

    Ha en bra vecka! Kram❣️🤗🌹

  2. Men åh så fin! Du hittar alltid så fint porslin 🤗 Jag skulle verkligen vilja byta ut vårt, så mycket roligare med fina tallrikar och koppar. Håller med om att det rosa i var väldigt fint också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa